Verzending & retour

Over de verzending bij Blooming Home

Blooming Home verzend met bewustzijn voor de natuur. Artikelen bij Blooming Home worden met zorg en aandacht verpakt, maar ook met het oog op behoud van de natuur. Het kan daarom zijn dat dozen of verpakkingsmateriaal er minder mooi uitziet dan je van andere webshops gewend bent. Dit komt omdat wij dozen en verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk hergebruiken.

 

Verzendkosten

Pakketpost: €4,95.
Verzending boven €75,00 is gratis. 

België
€8,50
Verzending boven €125,00 is gratis. 
Indien je ergens anders woont dan in Nederland of België kunt u contact met ons opnemen.

 

Afhalen in Wijk bij Duurstede

Dit is op afspraak mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangegeven dat je de bestelling wilt komen ophalen. Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak hiervoor te maken.

 

Levertijd

Wij streven ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling dezelfde werkdag nog te verzenden. De meeste bestellingen zijn binnen 48 uur geleverd.

 

Retour

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te sturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen. Wanneer je een artikel wil retourneren, stuur dan even een e-mail naar info@bloominghome.nl. De verzendkosten en het verzendrisico voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. De kosten van retour artikelen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden in mindering gebracht op het retour bedrag. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren.

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd naar:

Blooming Home

Zandweg 21

3962 EA Wijk bij Duurstede

 

Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet in behandeling nemen.

Wanneer het artikel in goede staat is ontvangen wordt het aankoopbedrag exclusief de door jou gemaakte verzendkosten van retourzending, binnen 5 werkdagen op je bankrekening overgemaakt.

 

 

X
Of

Register

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken en je ervaring op deze website te ondersteunen.

Of