Samenwerken

Blooming Home samenwerken

Wat leuk dat je wellicht wilt samenwerken met Blooming Home!

Blooming Home is een inspiratiesite voor woonliefhebbers én een webshop voor mindful, bewust en duurzaam wonen. Op de website vindt je wooninspiratie, interieurtips en nog meer.

Wil je jouw producten of merk promoten op Blooming Home? Samenwerken kan heel interessant zijn om een grotere doelgroep te bereiken of om bijvoorbeeld meer backlinks op te bouwen. Voor zoekmachines zijn backlinks, de links die andere websites naar je website maken, belangrijk voor de positie in de zoekresultaten. De hoeveelheid backlinks naar een pagina wordt gezien als graadmeter voor de relevantie van de pagina. Investeren in linkbuilding is dus belangrijk om hoger in de zoekresultaten te komen.

Samenwerken of adverteren?

Wij werken steeds vaker samen met bedrijven om hun merk en/of product te promoten. Omdat elk bedrijf naar een andere manier van promotie op zoek is, zijn er verschillende mogelijkheden voor een samenwerking. Iedere samenwerking staat op zichzelf en wordt ingericht op basis van de gewenste doelen. Wij vertellen je hier graag meer over.

Commerciële samenwerkingen

Onze inspiratiepagina is hét medium om in te zetten als je een verhaal wilt vertellen. Wat maakt jouw product uniek? Dit wordt uiteraard aangevuld met mooie sfeerfoto’s en links naar jouw website. Ik, Sanne, ben een gediplomeerd fotograaf, webredacteur en online marketeer. Ik weet hoe ik mooie sfeerfoto’s van jouw product kan maken en er een goed verhaal bij kan schrijven. Wij nemen voor jou veel werk uit handen, want we zijn een fotograaf, stylist, tekstschrijver en adverteerder in één. Voor een commerciële samenwerking vragen wij een financiële vergoeding.

Voorbeelden van onze tarieven

1 Post op instagram = 150 euro
Instagram stories = 100 euro
Kortingscode op Instagram = 150 euro

Vlog op YouTube = 300 euro

1 Post op Facebook = 150 euro

1 foto op Pinterest = 150 euro

Advertentie 3 maanden op onze inspiratiesite en zichtbaar bij alle blogs (onze best bezochte pagina) = 500 euro

Blog op onze inspiratiesite (oneindig) = 1000 euro

Een combinatiedeal met mooie korting is bespreekbaar.

PR bureaus

Organiseer je een uniek event, heb je een leuk nieuwtje of een mooi product? Je kunt ons altijd vrijblijvend iets toesturen.

Met deze merken en bedrijven hebben wij o.a. samengewerkt:

Bereik (update cijfers augustus 2019)

  • 2.500 volgers op Instagram
  • 11.000 unieke bezoekers per maand op www.bloominghome.nl
  • 16.000 pageviews per maand
  • 1000+ volgers op Facebook
  • 458K views op Pinterest per maand en 1200 volgers
  • Sinds kort zijn wij ook te zien op Youtube

Meer informatie

Wij bepalen altijd of een aanbieding bij Blooming Home past en of het interessant is voor de doelgroep en volgers van Blooming Home.

Wij zijn altijd verplicht een vermelding bij onze content te plaatsen wanneer wij samenwerken met een bedrijf, dit doe wij bijvoorbeeld door de volgende afbeelding te gebruiken bij een blog:

samenwerken

Wil jij ook jouw product onder de aandacht brengen bij een groter publiek en wil je meer weten over de mogelijkheden voor een samenwerking met Blooming Home, stuur dan een mailtje naar info@bloominghome.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Wij kijken uit naar je berichtje!

Jouw producten in onze webshop?

Heb jij een mooi product en denk je dat het past in de webshop van Blooming Home?

Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@bloominghome.nl of via onderstaand contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *