Over ons

Blooming Home over ons
logo Blooming Home mindful wonen
MINDFUL WONEN
Meer sfeer, rust & harmonie in huis

Je herkent het vast wel: het leven kan soms behoorlijk stressvol en overweldigend zijn…  De lat ligt vaak hoog en het is best moeilijk om te voldoen aan alles wat er van je wordt verwacht. En vooral om aan je eigen verwachtingen te voldoen… Want je wilt alles goed doen. Je wilt een betrokken ouder zijn, een lieve partner, een perfecte werknemer, je huishouden op rolletjes laten lopen en als het even kan ook nog wat tijd voor jezelf over houden. Best veel allemaal… al die ballen in de lucht. 

Je huis moet daarom des te meer een plek zijn waar je helemaal tot rust kunt komen, waar de energie fijn voelt en dat je met volle overtuiging ‘thuis’ kunt noemen.

 

  • Heb jij moeite om thuis tot rust te komen en om te ontspannen?
  • Krijg je het niet voor elkaar de juiste balans te vinden in je interieur?
  • Ben je gevoelig voor de sfeer in een ruimte?
  • Mis je sfeer en harmonie in je eigen huis?
  • Voel je je snel moe en prikkelbaar en lukt het je niet om thuis goed op te laden?
  • Zijn er snel te veel prikkels om je heen?
  • Ben jij hooggevoelig?

 

Blooming Home helpt jou graag om meer sfeer, rust en harmonie in huis te brengen.

Heb je behoefte aan advies over een edelsteen, wierook of een ander product? Of zit je met een vraag over hoe je je woonomgeving beter in balans kunt krijgen? Je kunt me altijd een e-mail sturen met je vraag. Wil je liever persoonlijk contact? Geef dat even aan in de e-mail dan bel ik je terug om je te helpen.

Het gezicht achter Blooming Home

Sanne van Dort

Sanne van Dort

Creatieveling, interieurliefhebster & edelstenenfreak 

Hooggevoelig

Zolang ik me kan herinneren is mijn energieniveau veel lager dan bij de meeste mensen. Ik ben snel moe en overprikkeld en heb veel behoefte aan rust en tijd voor mezelf. Dat betekent in de praktijk dat ik veel moet nadenken over mijn dagindeling en agenda en goed mijn rust moet pakken. Het is voor mij belangrijk dat mijn huis een plek is waar ik mezelf helemaal kan opladen, zodat ik naast mijn werk en het drukke gezinsleven nog energie over hou om andere leuke dingen te kunnen doen.

Zelf heb ik jaren gezocht naar een interieur waarin ik me fijn voel en waar ik optimaal tot rust kan komen. Doordat ik me meer ging verdiepen in hooggevoeligheid, mindfulness, yoga, de kracht van edelstenen, wabi sabi en feng shui ben ik mijn huis anders gaan inrichten. Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik nu andere mensen inspireren en helpen om meer balans en harmonie in huis te brengen. 

Mijn visie

Door de natuur als moodboard te gebruiken en te kiezen voor een rustige, natuurlijke basis breng je meer harmonie in huis en geest. Oude, Oosterse denkwijzen gingen al uit van deze visie op wonen en leven. Met de natuur om je heen voel je je beter, breng je evenwicht en sfeer in huis en geef je tegenwicht aan de onrustige buitenwereld.

Onze maatschappij is druk drukker drukst. Gejaag, gehaast, mailtjes, piepjes en andere prikkels die allemaal onze aandacht vragen. De balans hierin vinden wordt steeds moeilijker. Je huis moet daarom des te meer een plek zijn waar je helemaal tot rust kunt komen, waar de energie fijn voelt en dat je met volle overtuiging ‘thuis’ kunt noemen.

Mijn missie

Blooming Home staat voor woonitems met een verhaal, voor natuurlijke materialen en authentieke producten. De natuur en andere culturen zijn onze grote inspiratiebron. Het assortiment van Blooming Home varieert continu en speelt zo in op de trends en must haves van nu. Naast trendy woonitems die sfeer en persoonlijkheid in je huis brengen, verkopen wij ook producten die je gemoedstoestand en de harmonie in huis ten goede komen, zoals wierook, geurkaarsen, edelstenen en decoratieve mandala’s.

Blooming Home is voor iedereen die behoefte heeft aan inspiratie op het gebied van interieur, maar ook op het gebied van mindful wonen, bewustwording en duurzaamheid.

Schatten uit de natuur

Eerlijk & bewust

Mindful

beste woonwinkel 2019 prijs