Over ons

Blooming Home vibes

Let your home bloom!

Onze visie

Door de natuur als moodboard te gebruiken en te kiezen voor een rustige, natuurlijke basis breng je meer harmonie in huis en geest. Oude, Oosterse denkwijzen gingen al uit van deze visie op wonen en leven. Met de natuur om je heen voel je je beter, breng je evenwicht en sfeer in huis en geef je tegenwicht aan de onrustige buitenwereld.

Onze maatschappij is druk drukker drukst. Gejaag, gehaast, mailtjes, piepjes en andere prikkels die allemaal onze aandacht vragen. De balans hierin vinden wordt steeds moeilijker. Je huis moet daarom des te meer een plek zijn waar je helemaal tot rust kunt komen, waar de energie fijn voelt en dat je met volle overtuiging ‘thuis’ kunt noemen.

vaas en kaarsen natuurlijk

Onze missie

Blooming Home staat voor woonitems met een verhaal, voor natuurlijke materialen en authentieke producten. De natuur en andere culturen zijn onze grote inspiratiebron. Het assortiment van Blooming Home varieert continu en speelt zo in op de trends en must haves van nu. Naast trendy woonitems die sfeer en persoonlijkheid in je huis brengen, verkopen wij ook producten die je gemoedstoestand en de harmonie in huis ten goede komen, zoals wierook, geurkaarsen, decostenen en decoratieve mandala’s.

Blooming Home is voor iedereen die behoefte heeft aan inspiratie op het gebied van interieur, maar ook op het gebied van mindful wonen, bewustwording en duurzaamheid.

Natuurlijke woonaccessoires

Het gezicht achter Blooming Home

Sanne van Dort

Sanne van Dort

Creatieveling, interieurliefhebster, & edelstenenfreak 

Ik ben Blooming Home gestart om andere mensen te inspireren en te helpen om meer sfeer en harmonie in huis te brengen. Zelf heb ik jaren gezocht naar een interieur waarin ik me fijn voel en waar ik optimaal tot rust kan komen. Doordat ik me meer ging verdiepen in hooggevoeligheid, mindfulness, yoga en duurzaamheid ben ik mijn huis anders gaan inrichten.