Over BLOOMIng home


Je herkent het vast wel: het leven kan soms behoorlijk stressvol en overweldigend zijn…  De lat ligt vaak hoog en het is best moeilijk om te voldoen aan alles wat er van je wordt verwacht. En vooral om aan je eigen verwachtingen te voldoen… Want je wilt alles goed doen. Je wilt een betrokken ouder zijn, een lieve partner, een perfecte werknemer, je huishouden op rolletjes laten lopen en als het even kan ook nog wat tijd voor jezelf over houden. Best veel allemaal... al die ballen in de lucht. 

 

Onze maatschappij is druk drukker drukst. Gejaag, gehaast, mailtjes, piepjes en andere prikkels die allemaal onze aandacht vragen. De balans hierin vinden wordt steeds moeilijker. 

'Je huis moet daarom des te meer een plek zijn waar je helemaal tot rust kunt komen, waar de energie fijn voelt en dat je met volle overtuiging ‘thuis’ kunt noemen.'

  • Heb jij moeite om thuis tot rust te komen en om te ontspannen?
  • Krijg je het niet voor elkaar de juiste balans te vinden in je interieur?
  • Ben je gevoelig voor de sfeer in een ruimte?
  • Mis je sfeer en harmonie in je eigen huis?
  • Voel je je snel moe en prikkelbaar en lukt het je niet om thuis goed op te laden?
  • Zijn er snel te veel prikkels om je heen?

Blooming Home helpt jou om meer balans, rust en harmonie in huis te brengen. 

Het gezicht achter Blooming Home

Mijn naam is Sanne van Dort (1978), creatieveling (Grafisch Lyceum, Fotoacademie, Online marketing, Webredactie) & interieurliefhebster.

 

Hooggevoelig. Zolang ik me kan herinneren is mijn energieniveau veel lager dan bij de meeste mensen. Ik ben snel moe en overprikkeld en heb veel behoefte aan rust en tijd voor mezelf. Dat betekent in de praktijk dat ik veel moet nadenken over mijn dagindeling en agenda en goed mijn rust moet pakken. Het is voor mij belangrijk dat mijn huis een plek is waar ik mezelf helemaal kan opladen, zodat ik naast mijn werk en het drukke gezinsleven nog energie over hou om andere leuke dingen te kunnen doen.

 

Ik ben Blooming Home gestart om andere mensen te helpen om meer balans en harmonie in huis te brengen. Zelf heb ik jaren gezocht naar een interieur waarin ik me fijn voel en waar ik optimaal tot rust kan komen. Doordat ik me meer ging verdiepen in hooggevoeligheid, mindfulnessyoga en feng shui ben ik mijn huis anders gaan inrichten.

 

Door de natuur als moodboard te gebruiken en te kiezen voor een rustige, natuurlijke basis heb ik ervaren dat je zo meer harmonie in huis en geest kunt brengen. Oude, Oosterse denkwijzen gingen al uit van deze visie op wonen en leven. Met de natuur om je heen voel je je beter, breng je evenwicht en sfeer in huis en geef je tegenwicht aan de onrustige buitenwereld. Mijn huis voelt nu als een jas en is een plek waar ik me fijn voel. Doordat ik thuis nu beter kan opladen en ontspannen, heb ik meer energie over om leuke dingen te doen met mijn gezin en vrienden. Daarnaast merk ik ook dat doordat ik meer balans en harmonie in huis ervaar, het me ook beter lukt om te genieten van de kleine, dagelijkse dingen. En dat voelt voor mij super fijn en bevrijdend! 

 

Nu inspireer en help ik andere mensen om meer balans in huis te brengen: Sinds januari 2019 is mijn woonblog (waar ik sinds 2016 mijn passie deel voor interieur & mindful wonen) uitgebreid met een webshop in woonaccessoires. Deze online winkel ben ik samen met mijn partner Frank Witteveen (interieurbouwer & meubelmaker) gestart. Inmiddels trekt onze website ruim 8.000 unieke bezoekers per maand! 

 

Via onze sociale kanalen (Instagram, Facebook en Pinterest) delen we interieurtips, binnenkijkers, nieuws en wooninspiratie.  Wij vinden het super tof als je ons volgt!

 

Let your home bloom!

Blooming Home is voor iedereen die behoefte heeft aan inspiratie op het gebied van interieur, maar ook op het gebied van mindful wonen, bewustwording en duurzaamheid. Het is onze missie om je te helpen om meer balans en harmonie in huis te brengen.

Blooming Home staat voor woonitems met een verhaal, voor natuurlijke materialen en authentieke producten. De natuur en andere culturen zijn onze grote inspiratiebron. Het assortiment van Blooming Home varieert continu en speelt zo in op de trends en must haves van nu. Naast trendy woonitems die sfeer en persoonlijkheid in je huis brengen, verkopen wij ook producten die je gemoedstoestand en de harmonie in huis ten goede komen, zoals wierook, geurkaarsen, decostenen en decoratieve mandala's.

 

de woon 'must haves' van nu:

wierook webshop
Natuurlijke deurkaarsen webshop
Edelstenen webshop
Unieke mandala's webshop

De kernwaarden van Blooming Home zijn:

  • Eigentijds & Bewust
  • Duurzaam & Mindful
  • Inspirerend en Sfeervol