FAQ


Hoe plaats ik een order?

Je plaatst een bestelling en vult daarna alle gegevens in en ga verder naar betalen. Je ontvangt hierna een e-mail ter bevestiging.

Verzenden binnen Nederland:

Voor alle bestellingen onder de 75 euro geldt een vast verzendtarief van 4,95 euro. Bestel je voor meer dan 75 euro, dan betaal je geen verzendkosten. Nadat wij het bestelde product verzonden hebben ontvang je hierover een e-mail.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Stuur ons een e-mail met daarin je wijziging.

Hoe volg ik mijn bestelling?

We informeren je altijd per e-mail wanneer je bestelling verzonden is. Hierbij ontvang je ook je Track & Trace code waarmee je het pakket kan volgen. Normaal gesproken wordt je zending binnen twee dagen na verzending geleverd maar hou er rekening mee dat dit anders is als je in drukke perioden besteld. Als je op vrijdag of in het weekend besteld, wordt de bestelling meestal op dinsdag geleverd.

Ik wil mijn bestelling komen ophalen

Heb je tijdens het bestelproces aangegeven dat je je bestelling gratis wilt komen ophalen in Wijk bij Duurstede, dan zullen wij via de mail/telefoon contact met je opnemen om een afspraak te maken wanneer je je bestelling komt ophalen.

Hoe kan ik een product terugsturen?

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te sturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen. Wanneer je een artikel wil retourneren, stuur dan even een e-mail naar info@bloominghome.nl.

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd naar:

Blooming Home

Zandweg 21

3962 EA Wijk bij Duurstede 

Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door Blooming Home vergoed en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Wanneer het artikel in goede staat is ontvangen wordt het aankoopbedrag exclusief de door jou gemaakte verzendkosten van retourzending, binnen 5 werkdagen op je bankrekening overgemaakt.

 

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering zijn ontvangen door Blooming Home. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet in behandeling nemen.