Wooninspiratie & trends

Wooninspiratie & trends · 05. mei 2019
Hou je van planten, maar heb je geen groene vingers? Geen nood. Er zijn genoeg mooie planten voor binnen in huis die heel makkelijk in onderhoud zijn. Wij hebben 7 verschillende kamerplanten voor je op een rijtje gezet die goed tegen een stootje kunnen en easy in de verzorging zijn.
Wooninspiratie & trends · 26. april 2019
Met een vloerkleed creëer je eenheid in je woonkamer en maak je de zithoek tot een knus geheel. Het juiste vloerkleed aanschaffen is alleen best lastig om te doen. Want het formaat, de kleur en het materiaal van het kleed moeten kloppen bij de ruimte en je interieur. Welk formaat vloerkleed is het beste geschikt? En waar moet je verder op letten? Wij inspireren je graag met enkele praktische tips!

Wooninspiratie & trends · 10. april 2019
Alles wat moeder Aarde te bieden heeft zien we terug in huis. De woontrend 'Earth' is here to stay! Er is veel behoefte aan echtheid, puurheid en vergankelijkheid. Moeder Aarde is rijk aan de prachtigste materialen en kleuren.
Wooninspiratie & trends · 04. maart 2019
Door de eettafel en salontafel te stylen creëer je gauw een gezellige en persoonlijke sfeer in huis. Je kunt je tafel decoreren met bloemen en planten, kaarsen of andere mooie woonitems. Toch vinden veel mensen het lastig om er een mooi geheel van te maken. Wij geven je graag tips!

Wooninspiratie & trends · 24. februari 2019
Je interieur stylen lijkt makkelijk, maar in de praktijk valt dit vaak tegen. Ben jij ook dol op woonaccessoires maar heb je altijd problemen om ze goed neer te zetten in je interieur? Dan hebben wij de gouden tip! Wanneer je 'de regel van 3' toepast, zul je zien dat je interieur er snel stijlvol en evenwichtig zal uitzien.
Wooninspiratie & trends · 27. januari 2019
Het afgelopen woonjaar hadden we prachtige trends en veel toffe woonaccessoires. Wij hebben voor jou een top 10 lijstje samengesteld van de meest populaire items in 2018. Wij zijn benieuwd hoeveel jij van deze items in huis hebt.

Wooninspiratie & trends · 20. januari 2019
Je wilt graag een persoonlijk touch geven aan je interieur. Met een edelsteen ook wel een decosteen (decoratiesteen) genoemd, haal je een echte eyecather in huis. Maar een edelsteen is zoveel meer dan alleen een pronkstuk! Edelstenen en mineralen zijn echte sfeermakers want ze brengen positieve sfeer in huis.
Wooninspiratie & trends · 25. december 2018
Benieuwd wat 2019 op woongebied voor ons in petto heeft? Wij hebben de zes belangrijkste woontrends voor je op een rijtje gezet.

Wooninspiratie & trends · 07. december 2018
Met kerst gaan we back to nature met veel groen en pure, natuurlijke materialen. Wij geven je 10x inspiratie voor een sfeervolle, groene en natuurlijke kerst. Enjoy!
Wooninspiratie & trends · 22. november 2018
Al een tijd is de Monstera a.k.a. de gatenplant hipper dan hip. Deze fotogenieke plant kom je overal tegen: in woonbladen, op Instagram en Pinterest, maar hij is ook in veel botanische prints terug te vinden. Niet zo gek, want de Monstera is niet alleen prachtig, maar ook een makkelijk te verzorgen plant. En wil je kleine monstertjes? Dat is ook super easy. Wij leggen je uit hoe je de Monstera verzorgt en stekt.

Meer weergeven