Mindful & bewust

Mindful & bewust · 11. juli 2019
De amethist krijgt veel spirituele eigenschappen toegekend. Zo werkt de amethist goed tegen stress; hij helpt je om tot rust te komen en te ontspannen. Ook helpt dit kristal je om weer in verbinding komt met je eigen, innerlijke wijsheid.
Mindful & bewust · 30. juni 2019
Wabi Sabi is de Japanse levensfilosofie die staat voor leven in het nu, de schoonheid van imperfectie en de kracht van vergankelijkheid. Wabi Sabi zien we ook doorvertaald naar ons interieur. Denk dan aan natuurlijke, pure materialen zoals hout en steen, sobere aardse tinten en imperfecte in ons interieur.

Mindful & bewust · 07. mei 2019
In bebouwde omgeving is beperkt ruimte voor groen. Een dak van sedum is dan de ideale oplossing. Sedum geeft je dak een prachtig groen uiterlijk. Wij laten je zien hoe makkelijk het is om een sedum dak zelf te leggen, vertellen je over de voordelen van een groen dak en geven je praktische tips.
Kledingkast opbergen tips en tricks
Mindful & bewust · 19. april 2019
Je kent het vast wel: je kasten puilen uit, je kunt niets meer vinden en in je huis en hoofd is het chaos. De hoogste tijd om eens flink de bezem door je huis te halen en te gaan opruimen. Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat een opgeruimd huis zorgt voor meer rust, meer levensvreugde en minder stress? Ik geef je graag tips om te ontspullen en je huis opgeruimd te houden.

Mindful & bewust · 21. maart 2019
Misschien wel de grootste uitdaging voor een HSP (hooggevoelig) is zorgen dat je minder snel en minder vaak overprikkeld raakt. Een belangrijke factor hierin is je eigen leefomgeving. Wij geven tips hoe je zorgt dat je huis een plek is waar je optimaal kunt opladen en tot rust kunt komen.
Mindful & bewust · 08. maart 2019
Je huis inrichten volgens Feng Shui heeft als doel positieve energie op te wekken in je woning. Wij leggen je uit wat Feng Shui is en hoe je het toepast in je interieur. Want wie wil er nou geen huis vol met positieve energie?

Mindful & bewust · 13. februari 2019
Je woonkamer moet vooral een plek zijn waar je heerlijk kunt ontspannen en relaxen. Is dat bij jou niet het geval? Misschien heb je dan wel één van 5 meest gemaakte fouten bij het inrichten van je interieur gemaakt. Wil je weten wat deze fouten zijn en hoe je ze kunt oplossen? Lees dan verder...
Mindful & bewust · 11. januari 2019
We moeten minder stressen en meer de rust opzoeken. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Begin eens bij je eigen woonomgeving. Je huis moet een plek zijn waar je helemaal tot rust kunt komen en waar je kunt opladen. Aan de hand van een stappenplan helpen wij je om zelf aan de slag te gaan met mindful wonen.

Mindful & bewust · 15. oktober 2018
Er is steeds meer aandacht voor duurzaamheid en dus ook voor duurzaam wonen. Maar hoe maakt je je woning en interieur nou duurzamer? Wij geven graag tips!
Mindful & bewust · 24. februari 2018
Het is een trend. Steeds vaker voegen we een aangename geur toe aan onze omgeving. Bijvoorbeeld om ons te helpen tot rust te komen en te ontspannen. Zelfs in kleine concentraties hebben geuren namelijk al onbewust een effect op onze hersenen, en daarmee op ons gedrag. Een fijne geur maakt ons sterker, zelfverzekerder en meer ontspannen. Het is daarom geen gek idee om geur in huis te brengen en een prettige basissfeer te creëren.

Meer weergeven