DIY en verbouwen

DIY en verbouwen · 08. november 2018
Betonlook op je muur is heel erg hot. Het geeft je interieur een stoere en industriële uitstraling. In deze blog leggen wij uit wat betonlook verf is en hoe je zelf het gewenste grove, onbewerkte beton effect kunt realiseren op je muur.
DIY en verbouwen · 25. oktober 2018
Bij veel mensen is het toilet een saaie ruimte. Kleurloos met witte, zwarte of grijze tegels. Is dit bij jou ook het geval? Ook het kleinste kamertje in huis verdient aandacht. Wij laten zien hoe je met weinig middelen deze plek tot een sfeervolle ruimte kunt omtoveren!

DIY en verbouwen · 06. maart 2018
Een krijtbord staat niet alleen mooi in huis, het is leuk voor kinderen en erg handig voor boodschappenlijstjes, tekeningen, knipsels en kattebelletjes. In onze keuken hebben we de lelijke zijkant van de koelkast omgetoverd tot een mooi, multifunctioneel krijtbord met eiken houten omlijsting. En het leuke is: zo'n krijtbord is super makkelijk zelf te maken.
DIY en verbouwen · 30. juli 2017
Ik ben een echte boekenfan en de kast in de woonkamer puilde helemaal uit. Toen we plannen gingen maken om de zolder te verbouwen was een grote wens van mij om een boekenkast op maat te realiseren op de overloop.

DIY en verbouwen · 05. juni 2017
De zolderverbouwing is nu echt bijna klaar. De laatste puntjes op de i, en dan is het af. En wat is het mooi geworden! De open zolderruimte is nu opgedeeld in een berging, een speelkamer, een slaapkamer en een hal met kastenwand en werkhoek. Laatst heb ik de speelkamer kunnen aankleden en afgemaakt. Voor mij is dat natuurlijk het allerleukste om te doen ;-) Benieuwd hoe het is geworden?
DIY en verbouwen · 23. oktober 2016
Ons huis is een modelwoning geweest voor een nieuwbouwproject. Voordeel (prijstechnisch) is dat de badkamer en keuken dan al geplaatst zijn, maar aan de andere kant is dat ook het nadeel. Je kunt niet meer zelf uitkiezen en indelen. De keuken is prima, maar daar had ik eerlijk gezegd zelf wel een paar andere keuzes bij gemaakt. In stijl hier en daar, maar vooral in praktische zin, want er was veel te weinig kast- en opbergruimte voor een gezin.

DIY en verbouwen · 09. september 2016
Mijn dochter heeft een mooie, lichte kamer. De kamer is alleen niet zo groot, ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Door de vierkante vorm en de twee ramen is hij erg lastig in te delen. Zeker nu het tijd werd om het peuterbedje te vervangen voor een groter 1-persoonsbed werd het passen en meten. Om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten, kozen we daarom voor een custom made bed.
DIY en verbouwen · 31. juli 2016
De samenstelling van mijn gezin is een paar maanden geleden verdubbeld. Onlangs is mijn vriend bij mij ingetrokken. Zijn twee dochters wonen hier nu ook parttime. Ook zijn poes moest uiteraard mee. Zelf heb ik een zoon en een dochter, en ook een poes. Een gezellige, drukke boel is het hier dus nu.

DIY en verbouwen · 29. juli 2016
Mijn grootste woonwens is jaren lang een haard geweest. Ik hou van de sfeer die een haard een ruimte geeft. De warmte en behaaglijkheid. Voor mij is het ook nostalgie. Vroeger bij mijn ouders thuis ging op koude, druilerige dagen en met speciale gelegenheden zoals Sinterklaas en Kerst, de open haard aan. Ik vond dat altijd heel gezellig.