Mindful & bewust · 11. juli 2019
De amethist krijgt veel spirituele eigenschappen toegekend. Zo werkt de amethist goed tegen stress; hij helpt je om tot rust te komen en te ontspannen. Ook helpt dit kristal je om weer in verbinding komt met je eigen, innerlijke wijsheid.
Mindful & bewust · 30. juni 2019
Wabi Sabi is de Japanse levensfilosofie die staat voor leven in het nu, de schoonheid van imperfectie en de kracht van vergankelijkheid. Wabi Sabi zien we ook doorvertaald naar ons interieur. Denk dan aan natuurlijke, pure materialen zoals hout en steen, sobere aardse tinten en imperfecte in ons interieur.

Mindful & bewust · 07. mei 2019
In bebouwde omgeving is beperkt ruimte voor groen. Een dak van sedum is dan de ideale oplossing. Sedum geeft je dak een prachtig groen uiterlijk. Wij laten je zien hoe makkelijk het is om een sedum dak zelf te leggen, vertellen je over de voordelen van een groen dak en geven je praktische tips.
Wooninspiratie & trends · 05. mei 2019
Hou je van planten, maar heb je geen groene vingers? Geen nood. Er zijn genoeg mooie planten voor binnen in huis die heel makkelijk in onderhoud zijn. Wij hebben 7 verschillende kamerplanten voor je op een rijtje gezet die goed tegen een stootje kunnen en easy in de verzorging zijn.

Wooninspiratie & trends · 26. april 2019
Met een vloerkleed creëer je eenheid in je woonkamer en maak je de zithoek tot een knus geheel. Het juiste vloerkleed aanschaffen is alleen best lastig om te doen. Want het formaat, de kleur en het materiaal van het kleed moeten kloppen bij de ruimte en je interieur. Welk formaat vloerkleed is het beste geschikt? En waar moet je verder op letten? Wij inspireren je graag met enkele praktische tips!
Kledingkast opbergen tips en tricks
Mindful & bewust · 19. april 2019
Je kent het vast wel: je kasten puilen uit, je kunt niets meer vinden en in je huis en hoofd is het chaos. De hoogste tijd om eens flink de bezem door je huis te halen en te gaan opruimen. Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat een opgeruimd huis zorgt voor meer rust, meer levensvreugde en minder stress? Ik geef je graag tips om te ontspullen en je huis opgeruimd te houden.

Wooninspiratie & trends · 10. april 2019
Alles wat moeder Aarde te bieden heeft zien we terug in huis. De woontrend 'Earth' is here to stay! Er is veel behoefte aan echtheid, puurheid en vergankelijkheid. Moeder Aarde is rijk aan de prachtigste materialen en kleuren.
Mindful & bewust · 21. maart 2019
Misschien wel de grootste uitdaging voor een HSP (hooggevoelig) is zorgen dat je minder snel en minder vaak overprikkeld raakt. Een belangrijke factor hierin is je eigen leefomgeving. Wij geven tips hoe je zorgt dat je huis een plek is waar je optimaal kunt opladen en tot rust kunt komen.

Mindful & bewust · 08. maart 2019
Je huis inrichten volgens Feng Shui heeft als doel positieve energie op te wekken in je woning. Wij leggen je uit wat Feng Shui is en hoe je het toepast in je interieur. Want wie wil er nou geen huis vol met positieve energie?
Wooninspiratie & trends · 04. maart 2019
Door de eettafel en salontafel te stylen creëer je gauw een gezellige en persoonlijke sfeer in huis. Je kunt je tafel decoreren met bloemen en planten, kaarsen of andere mooie woonitems. Toch vinden veel mensen het lastig om er een mooi geheel van te maken. Wij geven je graag tips!

Meer weergeven