· 

Terugblik: De 7 populairste woonaccessoires van 2017


Het afgelopen jaar was een mooi woonjaar. Met prachtige trends met veel natuurlijke materialen en groen waar we zo ontzettend van houden. Er waren ook veel toffe woonaccessoires te vinden. Een top 7 lijstje van de meest populaire items.

1. De stolp

De stolp is al een tijd populair. Je kunt er ook zoveel mee. Bijvoorbeeld de seizoenen in je huis brengen of een thema kiezen. Er zijn zoveel decoratie mogelijkheden. Voeg er lampjes aan toe en het is ook nog eens ontzettend sfeervol in huis.

ideeen voor stolp decoratie
bron: showhome.nl

2. Het letterbord

Het antwoord op de lange tijd zo populaire lichtbox: het letterbord. Met het letterbord kun je inspirerende of toepasselijke quotes of lijfspreuken terug laten komen in je leefomgeving. 

letterbord met quote
bron: onehandinmypocket.nl

3. Plantenhangers

Ze zijn zo leuk en decoratief: de plantenhangers. Al een tijd trendy want ze passen enorm goed in de groentrend van het moment.

plantenhangers van touw, riet en keramiek
bron: nsmbl.nl

4. Draadstaal manden

Draadstaal is hip. Het heeft een stoere look en past bij het industriële wonen. 

draadstaal mand met leren poef en gebreide sierkussen
bron: Danielle Verhelst interieur & styling

5. Kurk

Kurk is terug van weggeweest. Je ziet het materiaal overal. Van behang tot krukjes maar ook verwerkt in woonaccessoires. Het past bij de natuurlijke trend. 

woonaccessoires met kurk
bron: bol.com

6. Paperbags

Afgelopen jaar zag je veel styling met paperbags. Vooral als opberger of als decoratieve plantenpot. Het geeft een hippe en casual look.

paperbags decoratie planten
bron: stijlhabitat.nl

7. Tettariums & mini ecosystemen

Tettariums en mini ecosystemen namen ook een vlucht. Je zag ze overal terug. Het is ook een ontzettend leuk DIY project. En natuurlijk sluiten deze items ook mooi aan bij de groentrend. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0