· 

De rotan stoel


rotan groene stoel met stalen frame van Karwei

Rotan is alweer een tijdje trendy en in 2017 gaat deze trend nog volop door. Het sluit mooi aan bij de trend met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. In het interieur zie je rotan vooral als spijlstoel terug. Zowel een vintage exemplaar als een nieuwe model, het mag allebei. Hoewel ik erg van vintage meubels hou, kies ik nu toch echt voor de nieuwe modellen. Ze zijn hip en eigentijds met strakke lijnen en hebben vaak een stoere twist door de combinatie met een stalen frame. 

Wij hebben er laatst dus ook een aangeschaft. Het was een impuls aankoop. We waren bij de Karwei verf aan het halen voor de zolder toen we de groene rotan stoel zagen staan. In de aanbieding nog wel. "Die is leuk", riepen we allebei. Qua kleur past hij precies in ons interieur. En omdat hij niet zo massief en groot is, staat hij vast leuk in het hoekje bij de haard dachten we. Hup de kar in dus.

 

En ja, hij staat leuk in het hoekje bij de haard. Het is een ruimtelijke, luchtige stoel. Officieel zelfs een tuinstoel, maar dat maakt niet uit. Met mooi weer kan hij dan lekker mee naar buiten verhuizen. Voor binnen heb ik er een schapenvacht bij gekocht bij Het kabinet. Dat maakt het een heerlijk warm en behaaglijk zitje. De kinderen en de poezen zijn er ieder geval dol op.

woonkamer met rotan stoel en plantenhangers

En verder...

De laatste tijd zijn we ontzettend druk geweest. Mijn vriend is net zijn eigen bedrijf gestart (Witteveen meubel & interieurbouw) waarvan ik de website heb gemaakt en de boekhouding heb opgezet. Daarnaast zijn we nog steeds bezig met de zolderverbouwing. Het eind van de verbouwing komt gelukkig in zicht, daarover later meer!

Toch heb ik tussen alle drukte door nog wel wat kleine veranderingen en aankopen gedaan in huis de laatste tijd (dat kan ik toch nooit laten).

Glazen bol

glazen plantenhanger

De plantenhangers zijn nog helemaal hot maar deze variant is toch ook super leuk! Een glazen bol. Deze keer heb ik hem gevuld met kleine bloembollen om alvast de lente een beetje in huis te brengen, maar je kunt er van alles in doen.

Light box

light box van Karwei

Geen aankoop van mij deze light box, maar van mijn vriend. Ook bij de Karwei vandaan.

Hij heeft een plekje op de afzuigkap gekregen. De kinderen vinden het ook het erg leuk om er een tekstje op te maken, het liefste met veel smileys en gekke tekens. 

Plaid

groene plaid van De Vrije vogel Deventer

Tijdens een vriendinnen weekend kwam ik bij De Vrije vogel in Deventer dit prachtige plaid tegen. Exacte in de kleur groen van ons vloerkleed. Die kon ik dus niet laten liggen...


Reactie schrijven

Commentaren: 0