· 

Cotton ball lights: voor instant sfeer


cotton ball lights

Mijn halletje heeft aan het plafond een plafonnière met praktisch, redelijk fel licht. Niet zo heel gezellig dus. Om toch wat warmte in de hal te creëren heb ik ooit een slinger kerstverlichting opgehangen naast de voordeur. Dat zorgde voor instant sfeer. Die kerstlampjes hebben er jaren gehangen. 

Een tijd geleden zag ik in een winkel lichtslingers met katoenen balletjes liggen. Een veel mooier alternatief voor de kerstverlichting leek mij. Helaas was er daar slechts keuze uit drie kleuren. En die kleuren vond ik net niet zo mooi.

Thuis ben ik gaan googlen of deze katoenen ballen toevallig ook in andere kleuren verkrijgbaar zijn. En dat zijn ze. Ik kwam uit bij Cotton Balls Lights. Via deze website kun je de lichtslingers helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Ideaal. Ik koos voor kleuren die veel terugkomen in mijn interieur. De kleuren

Stone, Cream, Mid Grey, Pale Pink en Sea Green.

 

De lichtslinger kreeg ik thuisgestuurd met de katoenen ballen er los bijgeleverd (met instructie). De ballen bevestig je makkelijk aan het snoer. Ik had alleen in de eerste instantie de instructie niet goed gelezen (ik ben een beetje ongeduldig ;-)) waardoor de ballen er bij mij steeds steeds afgleden. Maar maar na contact met Cotton balls bleek al snel wat ik fout had gedaan. 

 

Een voordeel van het lichtsnoer van Cotton balls is dat je de ballen makkelijk kunt vervangen. Dit geeft je dus de mogelijkheid om nieuwe kleuren toe te voegen of de slinger compleet te veranderen. 

Wat mij verder erg aanspreekt aan dit bedrijf is dat de katoenen ballen in Thailand handgemaakt worden en dat ze Fair trade zijn.  

Er staat ieder geval nog een slinger op mijn wish list voor mijn slaapkamer, boven het bed. Maar deze lichtballen zijn bijvoorbeeld ook leuk voor op een kinderkamer of om te geven als kraamcadeau.

 

Ik ben ieder geval blij met mijn lichtslinger in de hal. Zowel van binnen als van buitenaf staan de lampjes mooi en gezellig. Nu de rest van de hal nog ;-) Ik denk aan leuk kleurrijk behangetje of misschien zelfs wel een meter hoog gekleurde tegels tegen de muur. Ook wil ik graag nog een nieuwe kapstok en een ander schoenenrek. Sinds mijn huishouden is verdubbeld is het een namelijk een behoorlijke jassen- en schoenenexplosie in de hal. Daar moet dus ook nog wat op verzonnen worden... 

By night

By day


cotton ball lights lichtslinger bij nacht
cotton ball lights lichtslinger bij dag

Reactie schrijven

Commentaren: 0